Betöltés alatt…

Ön a legjobb helyen jár, ha olyan szolgáltatót keres, aki a környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelmi kötelezettségeivel járó feladatait meg tudja oldani!

Egy vállalkozás sikeressé tétele nehéz feladat. Akár saját maga vezeti a vállalkozást, akár ott dolgozik, vagy egyszerre végzi mindkettőt, azt gondolhatja, hogy a legkevésbé a biztonság és egészségvédelem, esetleg a környezetvédelem miatt kell aggódnia. Talán azt hiszi, hogy ezzel csak a nagy szervezeteknek kell bajlódniuk? Szeretnénk meggyőzni, hogy téved.


 A munkahelyi egészségvédelem, biztonság és a környezettudatos vállalatirányítás a vállalkozások, a munkavállalók és a társadalom egészének közös érdeke.
Az Európai Unióban már sok vállalkozás rájött, hogy a munkahelyi biztonság és egészségvédelem központba állítása révén a munkáltatók és a munkavállalók jobb eredmények elérésére képesek a maguk és ügyfeleik érdekében.
Az egészséges munkahely megléte a sikeres vállalatok „minőségirányítási programjának” szerves részét képezi.


“ Azoknak, akik azt állítják, hogy a biztonság pénzbe kerül, azt mondanám, hogy annak hiánya még költségesebb.”

Paul Lampit


Azzal, hogy a biztonságot és az egészségvédelmet a munkahely központi kérdésévé tesszük, nem csak a sérülések és a megbetegedések magas költségeit kerüljük el, de javítjuk vállalkozásunk termelékenységét is.

A környezetvédelem jelentőségének hangsúlyozása, a természeti erőforrások megóvása, a szennyezések és kockázatok csökkentése, a dolgozók és a könyéken lakók egészségének megőrzése pedig a vállallat pozitív társadalmi megítélését, elfogadottságát eredményezheti.

Kategória: Hírek