Betöltés alatt…

A tűz- és katasztrófavédelmi jogszabályok sokasságát illetve azok folyamatos változtatásait zúdítják a gazdálkodó szervezetekre, amelyeknek megismerése, betartása adott esetben a tűzvédelmi megbízotti feladatokat végző kollégáknak is nehézségeket okoz. A tűzvédelmi szakemberrel nem rendelkező gazdálkodó szervezetek, a jogszabályok nem ismeretéből adódóan vállalkozásuk működését illetve a profit szerzés biztonságát kockáztatják.

Felsőfokú tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező munkatársaink a megfelelőségi vizsgálat alkalmával meghatározzák a szervezet tevékenységére vonatkozó tűz- és katasztrófavédelmi jogszabályokat, amelyeknek gyakorlati alkalmazását vizsgálják. A vizsgálat eredményeképpen egy bizalmas jelentés készül, amely tartalmazza a tevékenységre vonatkozó jogszabályok értelmezését, a feltárt eltéréseket, valamint szakembereink javaslatait a javításokra.

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.