Nem sokára betöltődik…

Számos kis és közepes vállalkozás nem rendelkezik főállású tűzvédelmi szakemberrel, viszont ezen vállalkozásoknak is meg kell felelni a folyamatosan változó és szigorodó tűz- és katasztrófavédelmi jogszabályok követelményeinek, melyek be nem tartása, súlyos bírságokat, adott esetben a tevékenység hatóság általi felfüggesztését vonhatják maguk után.

Cégünk a tűzvédelmi szolgáltatás keretében felsőfokú tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével vállalja a tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló 1996. évi XXXI. törvény és végrehajtási utasításaiban foglalt feladatok ellátását.

Közreműködünk a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény hatálya alá tartozó veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemek, kiemelten kezelendő létesítmények, küszöbérték alatti üzemek, valamint a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek megelőzésében és az ellenük való védekezésben érintett gazdálkodó szervezetek katasztrófavédelmi kötelezettségei teljesítéséből adódó feladatok végrehajtásában.

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.