Az oldal töltés alatt…

ISO 14001 – Környezetközpontú Irányítási Rendszerek

Az ISO 14001 szabvány szerint bevezetett környezetközpontú irányítási rendszer segítségével bizonyíthatja, hogy cége nem rombolja, hanem óvja a környezetét, kinyilváníthatja cége környezettudatos magatartását.

Új piacokat szeretne megszerezni?

A tanúsított ISO 14001 rendszerrel rendelkező vállalkozás:

  • úgy végzi tevékenységét, hogy a környezetterhelés veszélyét minimálisra csökkenti, és elősegíti a természeti erőforrások védelmét;
  • elkötelezett a jogszabályi követelmények teljesítése érdekében;
  • a folyamat- és rendszerszemléletű módon rendszeresen felülvizsgálja és fejleszti a szervezet környezetvédelmi intézkedéseinek hatékonyságát.

Ha további információkra van szüksége az ISO 14001 szabvány követelményeinek megfelelő környezetirányítási rendszerrel kapcsolatban, keresse tanácsadóinkat!

MSZ EN ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer.

Napjainkban az egyik legfontosabb feladata az lenne, hogy mindent megtegyünk a környezetünk megóvása és védelme érdekében, a technika és a rendelkezésre álló erőforrások ésszerű használatában. Ettől függ a következő generációk és utódaink jövője és az élet minősége. Az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer olyan eszköz, melynek alkalmazásával a vállalkozás igazolni tudja, hogy tevékenysége a környezeti elvárásoknak megfelelően működik és hatékonyan felügyeli környezeti hatásait egyenként és összességében.
Az ISO 14001 környezetirányítási rendszer működtetésének célja, hogy a szervezet megfeleljen azon elvárásoknak, melyeket működésével szemben az érdekelt, ill. érintett felek támasztanak. Az ISO 14001 szabvány általános jellegű, ezért széles körben, bármely iparágban hatékonyan alkalmazható.

Milyen előnyökkel jár az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése?

A környezeti vészhelyzetek (haváriák), problémák nemcsak a szervezet hírnevében és piaci pozíciójában okoznak zavarokat; érinthetik a munkavállalókat, a telephely hatásterületén lévő létesítményeket (épületek, természeti erőforrások, lakó- és zöldterületek, az ott élő állampolgárok, stb.), az illetékes önkormányzatokat, és kihathatnak a szervezet üzleti kapcsolataira is. Az ISO 14001 bevezetése és működése hatékonyan segíti elő a természeti erőforrások védelmét, a szennyezések és kockázatok csökkentését, a munkavállalók és a környéken lakók egészségének megőrzése érdekében.

Amennyiben további információkra van szüksége az ISO 14001 szabvány követelményeinek megfelelő környezetirányítási rendszerrel kapcsolatban, keresse tapasztalt tanácsadóinkat!

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.