AIR Metric Hungary Zrt.

Társaságunk fő profiljában környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelmi szakterületekhez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységet végez vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint intézmények számára, de megoldást kínálunk magánszemélyek, civil közösségek és társasházak fenti szakterületekhez kapcsolódó problémáira is.

Célkitűzésünk, hogy komplex szolgáltatás keretében segítsünk Önnek és cégének eligazodni a fenti, egymással szervesen kapcsolódó szakterületekre vonatkozó és a munkáltatót terhelő jogszabályokon és szabványi követelményeken. Gyakorlati megoldásokat nyújtunk a tevékenységi köréhez kapcsolódó környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelmi feladatok, hatósági előírások maradéktalan teljesítéséhez, így cégének biztonsága mellett Ön nyugodt lehet egy esetleges hatósági ellenőrzés kimenetelét illetően is.

Az AIR Metric Hungary Zrt. egy fiatal cég, tapasztalt szakemberekkel, akik rendelkeznek a szaktevékenységek végzésére jogosító felső- és középfokú végzettséggel, képesítéssel, valamint sokéves szakmai gyakorlattal. Cégünk megfelelő személyi és műszaki háttere biztosítja, hogy a szaktevékenységünkhöz kapcsolódó műszeres vizsgálatokat, méréseket és a kötelező felülvizsgálatokat a megrendelő által megjelölt helyszíneken el tudjuk végezni, így nem kell azokhoz külön szakemberről gondoskodnia.

Folyamatos vagy eseti megbízás alapján elvégezzük társasága jogszabályi megfelelőség vizsgálatát és javaslatot teszünk az esetlegesen felmerülő hiányosságok, szabálytalanságok felszámolására. Elkészítjük, vagy aktualizáljuk szabályzataikat és az azokhoz kapcsolódó nyilvántartásokat, terveket, oktatási tematikákat. Elvégezzük az előírt kockázatértékeléseket és javaslatot teszünk, intézkedési tervet készítünk a feltárt kockázatok csökkentésére, kiküszöbölésére.

A környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelemre vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások egyértelműen meghatározzák, hogy a vállalkozások, a gazdasági társaságok, az intézmények munkáltatóira és munkavállalóira milyen terhek hárulnak, mely jogok és kötelezettségek teljesülését, illetve teljesítését várják el mindkettőjüktől, milyen belső szabályozó rendszert kell kialakítaniuk a biztonságos munkavégzés, valamint környezetük védelme érdekében, hogyan előzhetik meg a károkat, illetve a személyi sérüléseket, az elmarasztaló hatósági kötelezettségeket.


Amennyiben ezek ellátására még nincs saját szakembere és nem biztos abban, hogy az Ön által vezetett társaság/intézmény mindenben megfelel a jogszabályi és hatósági elvárásoknak, keresse munkatársainkat kapcsolatfelvétel céljából.


Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.