Betöltés alatt…

Oktatások, képzések, szakvizsgák szervezése, tartása

Magyarországon a hatályos jogszabályi előírások alapján munkábaállás elött minden munkavállalót tűz- és munkavédelmi oktatásban kell részesíteni, melynek be nem tartása az egyéb következmények mellett súlyos bírság kiszabását vonhatja maga után. A dolgozók ismétlődő, vagy rendkívüli oktatásának rendjét pedig a munkahelyre helyileg kiadott Szabályzatok (TVSZ, MVSZ) rögzítik, illetve teszik kötelezővé. Egy munkabaleset bekövetkezése esetén például szinte biztosan vizsgálni fogják, hogy résztvett-e a sérült munkavállaló a balesetet megelőzően munkavédelmi oktatáson, illetve az oktatás tartalma kiterjedt-e a munkahelyi tevékenységével kapcsolatos lehetséges veszélyek, ártalmak ismertetésére, valamint a balesetmegelőzés lehetőségeire. 

Társaságunk vállalja cégek, intézmények munkavállalóinak előzetes, ismétlődő és rendkívüli munka- és tűzvédelmi oktatásainak megtartását, azok előírásoknak megfelelő dokumentálását, valamint oktatási anyagok, tematikák és ellenőrző feladatsorok elkészítését.

Vállaljuk továbbá tűzvédelmi szakvizsgák megszervezését, lebonyolítását cégek, intézmények dolgozóinak és magánszemélyeknek egyaránt.

Az oktatásokat, vizsgáztatást a Nyergesújfalun lévő irodánk korszerű, jól felszerelt oktatótermében, valamint cégekhez, intézményekhez kihelyezetten is vállalni tudjuk.

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.