Az oldal töltés alatt…

Munkavédelmi szabályzat készítése lehetőséget ad a munkáltatónak, hogy sok egyedi utasítás helyett egységes szerkezetű szabályzatban fektesse le a munkavédelmi követelményrendszert.

A munkavédelmi szabályzat kiváltja azokat a szabályozási területeket, amelyekre jogszabály a munkáltatót írásbeli rendelkezési kötelezettségekkel terheli és egyúttal lehetőséget biztosít arra, hogy a munkavédelemmel kapcsolatos követelményeket a munkáltató sajátosságainak megfelelően teljesíthesse, vagyis a követelmények teljesítésének módját saját arculatára formálja.

Munkavédelmi szabályzatot és annak javasolt mellékleteit munkatársaink az Önök szervezetének felépítésére illeszkedően, igény esetén a meglévő minőségirányítási rendszerükhöz igazítva készítik el.

A szabályzattal, vagy egyéb szabályzókkal már rendelkező munkáltatók részére karbantartási szolgáltatásunk keretében vállaljuk meglévő dokumentációik felülvizsgálatát, jogszabályi megfelelőség vizsgálatát. Nemmegfelelőség esetén javaslatot teszünk azok módosítására, kiegészítésére.

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.