Betöltés alatt…

HACCP bevezetése, működtetése

A HACCP rendszer bevezetése a következő lépéseken keresztül valósul meg:

  • az egység felmérése
  • munkacsoport összeállítása, leírása
  • a tervezett felhasználás meghatározása
  • a folyamatábra szerkesztése
  • a folyamatábra helyszíni megerősítése
  • kritikus szabályozási pontok meghatározása
  • kirtikus határértékek megállapítása
  • felügyelő rendszer felállítása minden CCP-re
  • helyesbítő tevékenységek meghatározása
  • az igazolásra szolgáló eljárások megállapítása
  • nyilvántartás és dokumentáció létrehozása
  • oktatás

A HACCP rendszert nem elegendő csak megcsináltatni! Ha már bevezetésre került, alkalmazni és dokumentálni kell!

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2534 Tát, Hősök tere 2. szám alatt lévő irodánkban.