Nem sokára betöltődik…

Környezetvédelmi jogszabályok sokaságát, illetve azok folyamatos változtatásait zúdítják a gazdálkodó szervezetekre, amelyek megismerése, betartása adott esetben a környezetvédelmi megbízotti feladatokat végző kollégáknak is nehézségeket okoz. A környezetvédelmi szakemberrel nem rendelkező gazdálkodó szervezetek azáltal, hogy a jogszabályokat nem ismerik kellőképpen, kockáztatják vállalkozásuk működése, illetve a profitszerzése biztonságát.

Környezetvédelmi szakértőink a megfelelőségi vizsgálat alkalmával meghatározzák a szervezet tevékenységére vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokat, amelyeknek gyakorlati alkalmazását vizsgálják. A vizsgálat eredményeképpen egy bizalmas jelentés készül, amely tartalmazza a tevékenységre vonatkozó jogszabályok értelmezését, a feltárt eltéréseket, valamint szakértőink javaslatait a javításokra.

Várjuk Önt irodánkban!

Várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.